Free Coding

Inregistrarea:
-Odata ce v-ati inregistrat pe forum trebuie sa cititi regulamentul pentru a nu primi sanctiuni pe parcursului navigarii forumului Free-Art.
-Inainte de a va inregistra pe forumul nostru trebuie sa va alegeti un nume de utilizator clar care sa nu fie jignitor si care sa nu creeze probleme unei persoane.
-Nu va alegeti numele de utilizator fiind adresa site-ului dvs sau date personale de contact.


Postarea:
-Este interzis sa faceti reclama la forumul dvs decat in sectiune pentru promovare sau in cazuri necesare.
-Va rugam sa nu postati inutil (este interzisa postarea inutila fiind considerat ca SPAM). Incercati sa comentati cat de frumos posibil.
-Nu postati datele dvs (sau a altor persoane) de contact. Aceastea vor fi sterse. Insa, aceasta regula nu se ia in considerare doar in cazuri speciale.
-Pe acest forum sunt interzise cuvinte/fraze ce provin din alta limba. Pe forumul nostru sunt permise doar limbile: Romana si engleza.
-Va rugam sa va abtineti de la postarile referitoare la o persoana cu o jignire adresata acestuia.
-Nu folositi un limbaj de tip chat/sms. Veti fi sanctionat pentru incalcarea acestei reguli.
-Nu faceti abuz de cuvinte, smiles sau imagini.
-Va rugam sa nu va considerati ca un moderator! Nu folositi bold-ul, italic, culorile si/sau marimile textului si altele. Acestea sunt rezervate pentru staff, insa, puteti beneficia de a folosi underline ;)
-Nu faceti abatere de la subiect. Acest lucru se numeste Off-Topic si se considera SPAM!
-Va rugam sa nu faceti mesaje duble/triple etc pentru ca veti fi sanctionati. Exista butonul Edit, care este valabil timp de 31 de zile.
-Incercati sa formati titlul subiectului cat se poate de referitor la problema dvs sau mesajul pe care doriti sa il spuneti. Sunt interzise subiecte cu o denumire de genul (ajutor, urgent, important, va rog ajutor, o problema, citeste etc).
-Daca aveti o neintelegere cu un membru va rugam sa-l contactati prin mesageria privata (MP).


Comportament:
-Va rugam sa va comportati adecvat pe forumul nostru. In caz ca sunteti o persoana care critica nu sunteti bine primit pe forumul nostru.
-NU copiati tutorialele noastre! Incalcarea acestei reguli duce la stergerea forumului dvs!!!
-Daca doriti ca tutorialul sa fie si pe forumul dvs trebuie sa va cereti permisiunea de la administratorul forumului si deasemenea sa adaugati sursa cat si creatorul tutorialului.Avatare & Semnaturi:
-Este interzisa reclama la site-ul/forum-ul sau blog-ul dvs prin intermediul avatarului.
-Avatarul trebuie sa fie cat se poate de decent.
-Este interzisa aplicarea unui avatar care are continut pornografic!
-Avatarul trebuie sa nu fie jignitor. Daca jigneste pe cineva acesta va fi sters iar la urmatoarea incalcare a regulii veti primi BAN!
-Din pacate semnaturile sunt interzise pentru membri simpli ai forumului pentru evitarea unor "porcarii".

Regulament creat de Gassy!